Liemessä-ruokablogi - ruokaa pilke silmäkulmassa

Liemessä-ruokablogi on valokuvaaja ja ruokabloggaaja Jenni Häyrisen ylläpitämä ruoka-aiheinen sivusto. Sivustolla vierailee kuukausittain 20 000-30 000 ruuanlaitosta kiinnostunutta lukijaa. Blogini ruokafilosofia on tehdä yksinkertaista maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista pilke silmäkulmassa. Reseptien lisäksi blogistani löytyy terveellistä elämäntapaa käsitteleviä aiheita, matkaraportteja, ravintola-arvosteluja ja tuotetestausta. Viimeiset puoli vuotta minut on pitänyt kiireisenä ensimmäinen keittokirjani Katukeittiö - parempaa roskaruokaa, joka ilmestyi maaliskuun alussa 2014.

Hyvä median edustaja - toimittaja tai bloggaaja

Katukeittiö - arvostelukappale pyynnön voi lähettää sähköpostitse kustantajalle. Laita nimesi, media ja osoitetietosi sähköpostitse osoitteeseen minna.auvinen@readme.fi

Kirjan syntytarinan voit lukea *klik* täältä *klik*. Haastattelupyynnöt ja lisätiedot suoraan minulta, katso yhteystiedot alla. Kiitos mielenkiinnosta!

Tarjoamani palvelut

blogiyhteistyö
sisällöllinen näkyvyys
ruokakuvaus
sisällöntuotanto
reseptiikka
ruokastailaus
kuvausjärjestelyt
tuotetestaus
bloggaus
konsultointi (case: Robot Helsinki / Paulig Makuparit)
yritysyhteistyö

Suunnittelen ja toteutan sisältöyhteistyötä blogissani yritykseni Blogirinki Median kautta. Blogirinki Media on Suomen ensimmäinen ja johtava itsenäisten blogien blogimedia. Blogirinki Median 100 ruoka, leivonta -ja perheblogia tavoittavat yhdessä yli 220 000 viikkolukijaa.

Ota yhteyttä!

Jenni Häyrinen
jenni(at)jennihayrinen.com
facebook.com/Liemessa
instagram: @liemessa

www.blogirinki.fi
www.facebook.com/blogirinki

Tiedotteet: liemessa(at)hotmail.com

Liemessä® pääyhteistyökumppani 2013:

Liemessä® pääyhteistyökumppanit 2012:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...