Liemessä-ruokablogi - ruokaa pilke silmäkulmassa


Liemessä-ruokablogi on valokuvaaja ja ruokabloggaaja Jenni Häyrisen ylläpitämä ruoka-aiheinen sivusto. Sivustolla vierailee kuukausittain n. 30-40 000 ruuanlaitosta kiinnostunutta lukijaa. Blogini ruokafilosofia on tehdä yksinkertaista maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista pilke silmäkulmassa. Reseptien lisäksi blogistani löytyy terveellistä elämäntapaa käsitteleviä aiheita, matkaraportteja, ravintola-arvosteluja ja tuotetestausta. Liemessä-ruokablogi nousi sijalle 1. Suomen TOP10-ruokablogit listauksessa kesäkuussa 2015 (Lähde: Cision).

Katukeittiö - parempaa roskaruokaa

Esikoiskirjastani, Katukeittiö - parempaa roskaruokaa, on ilmestynyt 3. vietnampainos yhteistyössä Hannan Soppa-blogin Hanna Hurtan kanssa!Kirjan syntytarinan voit lukea *klik* täältä *klik*. Haastattelupyynnöt ja lisätiedot suoraan minulta jenni(at)jennihayrinen.com

Yritysyhteistyö

Teen mielellään yhteistyötä ruokafilosofiaani ja blogiini sopivien yritysten ja tuotteiden kanssa. Suunnittelen ja toteutan sisältöyhteistyötä blogissani yritykseni Blogirinki Median kautta. Blogirinki Media on Suomen ensimmäinen ja johtava itsenäisten blogien blogimedia. Blogirinki Median 100 ruoka, leivonta, perhe, lifestyle- ja hyvinvointiblogia tavoittavat yhdessä yli 300 000 viikkolukijaa. Ota yhteyttä Blogirinki Median myyntiin info@blogirinki.fi, pyydä tarjous ja suunnitellaan yhdessä!

www.blogirinki.fi
Facebook.com/Blogirinki
Twitter @Blogirinki
Instagram @Blogirinki

Tarjoamani palveluita mm:

sisältöyhteistyö
ruokakuvaus
sisällöntuotanto
reseptiikka
ruokastailaus
kuvausjärjestelyt
tuotetestaus
bloggaus
konsultointi (case: Robot Helsinki / Paulig Makuparit)
tuotekehitykseen osallistuminen

Liemessä?

Päivittäistä vertaistukea:

Facebook.com/Liemessä
Instagram @liemessa
Twitter @jennihayrinen

Muista kirjeellä!

Henkilökohtaiset sähköpostit jenni(at)jennihayrinen.com
Tiedotteet liemessa(at)hotmail.com
Myynti ja markkinointi Blogirinki Media Oy / info(at)blogirinki.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...