Liemessä-ruokablogi - ruokaa pilke silmäkulmassa


Liemessä-ruokablogi on valokuvaaja ja ruokabloggaaja Jenni Häyrisen ylläpitämä ruoka-aiheinen sivusto. Sivustolla vierailee kuukausittain n. 30-40 000 ruuanlaitosta kiinnostunutta lukijaa. Blogini ruokafilosofia on tehdä yksinkertaista maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista pilke silmäkulmassa. Reseptien lisäksi blogistani löytyy terveellistä elämäntapaa käsitteleviä aiheita, matkaraportteja, ravintola-arvosteluja ja tuotetestausta. Liemessä-ruokablogi nousi sijalle 1. Suomen TOP10-ruokablogit listauksessa kesäkuussa 2015 (Lähde: Cision).

Katukeittiö - parempaa roskaruokaa

Esikoiskirjastani, Katukeittiö - parempaa roskaruokaa, on ilmestynyt 3. vietnampainos yhteistyössä Hannan Soppa-blogin Hanna Hurtan kanssa! Kirjan syntytarinan voit lukea *klik* täältä *klik*. Haastattelupyynnöt ja lisätiedot suoraan minulta jenni(at)jennihayrinen.com

Yritysyhteistyö

Teen mielelläni yhteistyötä ruokafilosofiaani ja blogiini sopivien yritysten ja tuotteiden kanssa yritykseni Gig Creative Oy:n kautta. Ota yhteyttä jenni@jennihayrinen.com, pyydä tarjous ja suunnitellaan yhdessä! Löydät esimerkkejä toteutetuista blogiyhteistöistä tämän linkin takaa.

Tarjoamani palveluita mm:

blogiyhteistyö
sisältöyhteistyö
ruokakuvaus
sisällöntuotanto
reseptiikka ja ruokakuvat
ruokastailaus
kuvausjärjestelyt
tuotetestaus
bloggaus
blogikonsultointi
tuotekehitykseen osallistuminen
blogimatkat

Liemessä?

Päivittäistä vertaistukea:

Facebook.com/Liemessä
Instagram @liemessa
Twitter @jennihayrinen
Snapchat @liemessa

Muista kirjeellä!

Henkilökohtaiset sähköpostit ja tarjouspyynnöt jenni(at)jennihayrinen.com
Tiedotteet liemessa(at)hotmail.com
Teen yhteistyötä myös Blogirinki Median kautta.

Sivuston tietosuojakäytöntö.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...