tag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post2950071126996408298..comments2023-05-07T14:55:07.307+03:00Comments on LIEMESSÄ - RUOKABLOGI: HÄVIKISTÄ HERKUKSI - HÄVIKKIPIZZAJennihttp://www.blogger.com/profile/15988178074711597187noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-84385606445881756822012-05-03T20:50:27.458+02:002012-05-03T20:50:27.458+02:00Tosi kiva idea tämä kamppis:).
Ruoan turha poishe...Tosi kiva idea tämä kamppis:). <br />Ruoan turha poisheittäminen on kyllä meidänkin keittiössä ongelma. Säästän/pakastan/jalostan kiitettävästi kaikkea vain huomatakseni, että ruokaa on vaan enemmän kuin ehditään kuluttaa.<br /><br />Kiva seurata mitä kukin keksii tähteistä.<br /><br />AnnaEmiliahttps://www.blogger.com/profile/03473278770405383357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-5024866270295427762012-05-03T14:08:55.612+02:002012-05-03T14:08:55.612+02:00Niiin paljon hyviä vinkkejä!
Hyvä idea tuo post-i...Niiin paljon hyviä vinkkejä!<br /><br />Hyvä idea tuo post-it-lappu-pakastin-kartta. Ensin pitänee tehdä inventaario mitä sieltä pakkasesta löytyy tällä hetkellä, koska en kyllä yhtään tiedä. Täynnä se kuitenkin on :D<br /><br />Meillä yksi suurin aivan turha hävikki ovat vihannekset jotka jäävät pyörimään jääkaapin pohjalle. Maidot, leivät ja juustot käytetään tehokkaasti. Yhdessä vaiheessa viin-viinaapullot olivat ongelma, mutta sinnikkäästi juottamalla vieraita olemme päässeet niistäkin eroon.<br /><br />Seuraava hävikkiresepti on juurikin tälläisen "älä osta mitään päivän" tuotos.<br /><br />Hyvä huomio pinjansiemen; leivinjauhettakin voi käyttää pizzapohjaan. Sitä on useimmiten kaapissa.Jennihttps://www.blogger.com/profile/15988178074711597187noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-73210576876900297862012-05-03T12:55:33.659+02:002012-05-03T12:55:33.659+02:00Siirryin käyttämään vain paikallisten leipomoiden ...Siirryin käyttämään vain paikallisten leipomoiden 100% ruisleipää ja sen ollessa lopussa hyvälaatuista kuivaleipää = leipähävikki 0<br /><br />Yksi syy minkä takia postaan resepoteja niin harvoin on se että teen aina ruokaa useamman annoksen kerrallaan (maksimoiden raaka-aineen kuten lihan käytön)LukanLusikassahttps://www.blogger.com/profile/09246807274639421270noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-11118646059243701772012-05-02T23:04:48.574+02:002012-05-02T23:04:48.574+02:00Pizzapohjaan ei tarvitse välttämättä edes hiivaa, ...Pizzapohjaan ei tarvitse välttämättä edes hiivaa, leivinjauheellakin pärjää.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-35981615327087141502012-05-02T19:13:45.061+02:002012-05-02T19:13:45.061+02:00Täällä pidetään myös aina välillä Älä Osta Mitään-...Täällä pidetään myös aina välillä Älä Osta Mitään-päiviä. Ne on todella hauskoja, koskaan ei tiedä mitä syntyy:)Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-52577798226618521422012-05-02T17:06:47.291+02:002012-05-02T17:06:47.291+02:00Edelliseen kommenttiin vielä lisäys, että post-it ...Edelliseen kommenttiin vielä lisäys, että post-it laput tietty sitä varten, että pakastimen sisältöhän elää koko ajan, joten eikun lappuja siirtämällä ja/tai vaihtamalla kartta päivittyy kätevästi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-81093167555287212182012-05-02T16:59:15.585+02:002012-05-02T16:59:15.585+02:00Ihan pakko kommentoida tuota pakastamisasiaa. Juu,...Ihan pakko kommentoida tuota pakastamisasiaa. Juu, pitää olla "lista", jotta pakastimen sisällön kierto skulaa. Itse olen hyvin visuaalinen tyyppi ja olen laatinut ns. pakastinkartan. Siinä olen hahmottanut A4-paperille pakastimeni kerrokset ja pienillä, kapeilla (4,5 x 1,5 cm) post-it lapuilla merkkaan, mitä kaikkea ja montako annosta missäkin kerroksessa on pakastettuna. A4-arkin kertavilkaisulla näkee, että mitä eri vaihtoehtojen potentiaalia pakastimessa onkaan. Tällä karttasysteemillä olen itse saanut pakastetut kamat tosi hyvin liikkumaan. Ilman karttaa ne kyllä jäisivät unholaan pakastimen pimeyteen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5869329626956665918.post-53713477521091093982012-05-02T16:09:24.151+02:002012-05-02T16:09:24.151+02:00Jos salaatti on tosiaan nähnyt parhaat päivänsä ni...Jos salaatti on tosiaan nähnyt parhaat päivänsä niin ihan hyvin senkin voi pistää uuniin pitsan päällä.. Se toimii samoin kun vaikka pinaattialeksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.com